Един добър фундаментален анализ

За да можете да спечелите на пазара Форекс, е много важно да направите фундаментален анализ. Този анализ е единственият, който гарантира дългосрочни печалби. Ако анализът Ви е добър, ще спечелите няколко пипса с него, но за да започнете да правите фундаменталния си анализ, трябва да знаете няколко основни неща. Трябва да знаете какво е инфлация и кои са вътрешните и външните причини за инфлацията. Това е основно за този анализ.

Но най-важното, за да направите основния си анализ успешен - трябва да внимавате за икономическите събития и да следите Форекс новините. Затова използвам радио Форекс. С този инструмент можете да сте в течение на Форекс новините и на най-важните икономически събития, които маркират Вашия анализ.

Винаги е препоръчително да имате алтернатива на фундаменталния Ви анализ, т.е., фундаменталният анализ е дългосрочен, следователно трябва да имате също технически анализ, който е краткосрочен. Това е за да продължавате да печелите от пазара докато си подготвите фундаменталния анализ.