Как да инвестирате във Форекс: 5 начина за намиране на най-добрите инвестиции на пазара Форекс

Оперирането на Форекс получи голямо внимание от страна на медиите и от инвеститорите, както от частните, така и от институционалните. Това се дължи на голямата вероятност за генериране на големи печалби, които могат да бъдат създавани когато Вие разберате как да инвестирате на Форекс.

По същия начин, достъпността до качествени инвестиционни алтернативи беше доста ограничена за средностатистическия инвеститор и затова доста инвеститори започнаха да търсят най-добре управляемите сметки на валути.

В тази статия ще научите 5 начина да намерите най-добрите управляеми сметки за Форекс и така да заучавате как да инвестирате във Форекс и да се възползвате от стратегиите на професионалните трейдъри, за да можете по този начин да се възползвате от пазара и да имате автоматично инвестиция на валутния пазар.

1. Концентрирайте се върху Форекс стратегиите, които имат постоянни печалби и ниски нива на загуба: съсредоточете се върху стратегиите за трейдинг, където капиталът Ви предлага кратка полза за това как по същия начин да поддържате минимални нива на загуби. Критично е да достигнете среден баланс между тези две точки, за да постигнете както краткосрочния, така и дългосрочния успех на всяка инвестиция на пазара FX.

2. Инвестирайте с фирми вместо с индивидуални трейдъри: Дори когато е възможно Вие да можете да намерите няколко наистина компетентни хора, които управляват портфейл. Въпреки това, болшинството от управляващи портфейл хора не разчитат на инфраструктурата или на ресурси, които са необходими, за да Ви предложат като инвеститор най-добрата услуга. Важно е да се разбере, че управляващите корпоративни портфейли (тези, които имат установена фирма, за да предлагат услугите си за администриране на капитали) обикновено се стремят да Ви предложат по-добра услуга, да предложат клиентската услуга, от която се нуждаете, за да разберете администрираната валутна сметка и обикновено предлагат най-добрите административни сметки на Форекс.

3. Анализирайте историята на възвръщаемост на управителите на портфейл: Въпреки, че миналите приходи не са индикатор за бъдещи резултати, те са добър начин да се оценят бъдещите приходи на оператора. Всеки инвеститор е различен и неговата способност да поема рискове може да бъде уникална и е важно да имате разбиране за всяка част от програмата на администрираните сметки, на която Вие ще инвестирате.

4. Винаги отваряйте администрираната си сметка на Форекс само с регулирани брокери: Когато инвестирате в администрирани от Форекс сметки, управителите на портфейл Ви предлагат услугата чрез брокер - човекът, който предоставя достъпа до пазара и в допълнение е този, който поддържа капитала Ви. Затова е толкова важно да имате предвид брокера, с който операторът поддържа сметките на инвеститорите си. Този фактор може да засегне и Вас и до голяма степен Вашата инвестиция. Като общо правило, услугите за успешно управляваните сметки правят сделки само с 100% регулирани брокери, защото те искат сметките на клиентите им да са сигурни и с висококачествени брокери.

5. Задайте всички въпроси, които Ви тревожат преди да осъществите инвестицията си: Задаването на въпроси е единственият начин, който имате, за да научите повече за борсовия си посредник на Форекс и за трейдинг стратегията му. Жизненоважно е да попитате за регулацията на брокерите, които борсовият посредник използва, да попитате за сумата, с която управляващия портфейл се разпорежда, както и да попитате за процента им на печалба, максималните рискове и годишните приходи.

Всеки интелигентен инвеститор си взима няколко дни, за да разбере алтернативите и опциите си когато ще започне да инвестира във валути. Първо има нужда да разбере, че за да намери най-добре администрираните сметки на Форекс, трябва да направи интензивно търсене. В края на краищата, това е неговият капитал и Вие искате да се уверите, че разполагате с професионален управител на портфейл на сметки, който се разпорежда с тях.