7 стъпки при избор на идеалната бизнес платформа

Всеки търговец, който се интересува от валутна търговия, трябва да се увери, че притежава перфектната бизнес платформа. Платформата е много важен инструмент, на която поверявате търговските процеси. Тази платформа се занимава с всеки детайл, дори на пазара Форекс. Операторите на Форекс могат да търгуват с валути или CFD-ове. Платформите за чуждестранна размяна предлагат безплатен софтуер за Форекс и CFD-ове. Ако се интересувате от търговията на Форекс, преминете през следния наръчник, който ще Ви помогне да изберете подходящата платформа.

Стъпка 1

Точни котировки на Форекс:

Уверете се, че платформата Ви предлага точни котировки на Форекс. Трябва да имате трейдинг платформа с точни търговски квоти за всяка валутна двойка, която Ви интересува. Това ще избегне необходимостта за скъпоструващи промени при котировките.

Стъпка 2

Изпълнение на договора:

Една добра търговка платформа трябва да изпълнява оферти на мига и да може да се разчита на нея, за да може да избегне необходимостта от потенциално скъпоструващи котировки.

Стъпка 3

Да знаете за поставянето на джирото:

Платформата трябва да притежава способността да позволи бързото влизане на всички видове поръчки, от които имате нужда. Това обикновено включва да печелите пари и да довеждате загубите до минимум.

Стъпка 4

Търсете анализаторски инструмент:

Платформата трябва да включва инструменти за технически анализ като графики, индикатори и друга информация в реално време. Болшинството от търговците желае платформа, която да има способността да търгува директно от графиките.

Стъпка 5

Уверете се, че платформата предоставя солидна сигурност на данни:

Търговците трябва да са разтревожени от сигурността на личната си информация, за сметка и данни от началото на сесията. Уверете се, че платформата използва протоколи за интернет сигурност и направете копия на личните си данни. Това се прави, за да можете да възстановите информацията си, в случай, че се изгуби.

Стъпка 6

Автоматично изпълнение на транзакциите:

Някои платформи позволяват на доставчиците да планират търговката си стратегия за автоматично изпълнение на транзакциите. Софтуерът за автоматичен трейдинг помага на автоматичните сделки да намалят времето, в случай на нестабилна интернет връзка.

Стъпка 7

Администриране на сметки:

Ако търговската Ви платформа помага при администрацията на трейдинг сметката Ви пряко, ще си спестите време. Веднъж влезли на пазара за операции на Форекс, ще Ви е необходимо да администрирате сметката си и търговското си салдо. Идеалната търговска платформа на Форекс предлага функциите за управление, за да можете да наблюдавате търговския си портфейл.