Най-добрата система за анализ на пазари, маркет профил

Мнозина от хората с бегло понятие за това как функционира борсата се мислят за експерти на нея и си изиграват спестяванията си като купуват и продават. Накрая голяма част от парите им отива в джобовете на професионалните трейдъри, които се занимават само с това, и които са само 10% от инвеститорите.

Новобранците или привържениците на борсовото инвестиране не познават, нито управляват инструментите на професионалните трейдъри, заради което винаги свършват премазани от пазарите. Посвещаването на борсата без да имате опита или необходимите оръжя е като да отидете на модерна война с меч, накрая сте навън.

Инструментът, който Ви дава повече информация за възможното действие на цените на пазара е Market Profile. Много малко хора го владеят и още по-малко професионални трейдъри го преподават. Фундаментално е да го познавате, за да имате предимство на пазарите.

Познаването на Ордър Флоу и използването му заедно с предишния инструмент за анализ е истинско оръжие, с което ще бъдете постоянно печеливш и ще генерирате приходи.